Naturmiddage
En vandring i naturen med indsamling af naturens spiselige goder, som tilberedes i fællesskab.
De indsamlede urter, bær, svampe udgør hovedingredienser til en naturmiddag evt. tilsat fisk eller vildt.
Under tilberedningen taler vi om de mange muligheder for at bruge naturens råvarer.
Vi lægger fokus på at blive fortolige med at kende og bruge de spiselige planter, svampe m.v.
Målet er at tilberede en 3 retters menu bestående af fx: Røget fisk, dampede strandurter, strand pesto, urtefrikadeller, blandet vild salat, pesto, bålbrød og pandekager med årstidens urter og bær.
Sted: Rørvighalvøen og Nykøbing, Egebjerghalvøen og Kongsøre, Odden og Sejerøbugten, Ordrup Næs, Bjergene og Lammefjorden
Pris: 650 kr. per deltager, dog min. 7.800 kr
Varighed: ca. 6 timer