Sitemap
Silva Danica
Rådgivning
Hvad er en naturgrund?
Grundejerforeninger
Grundejere
Vi vil selv i gang
Referencer
Projekter vi arbejder med
Infopunkt Gletsjerporten
Annebjerg Stræde
Jyderup Lyng
Rundkørsler
Stenlejerne på Gniben
Vig Lyng / Vig Strandkoloni
Ta' på tur
Få dit eget arrangement
Natur
Geologi og landskab
Natur og Kultur
Smag på landskabet
Naturmiddage
Geopark
Naturmad
Menuer
Opskrifter
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Hovedretter
Desserter
Kager
Tilbehør
Klargøring af urter
Snapse
Naturen
Lær planterne at kende
Strand og kyst
Skov, eng og mark
Svampe
Bær fra træer og buske
Plantelister
Sten i Geopark Odsherred
Odsherreds natur og landskab
Geopark Odsherred
Udvikling
Ideudvikling og sparring
Udgivelser
Geopark Odsherred
Nyhedsarkiv
Om os
Naturmad
/
Opskrifter
/ Forår
Menuer
Opskrifter
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Hovedretter
Desserter
Kager
Tilbehør
Klargøring af urter
Snapse
Facebook
Forår
Marinerede beder
Fermenteret ramsløg - god i pastaretter
Forårspesto
Friskost med løgkarse og radiser - forfriskende som frokostret
Havtornkompot
Kompotten er smæk fuld af C-vitaminer.
Egner sig både til forretter, hovedretter og desserter.
Kartoffelpandekager med brændenælde, løgkarse og vild løg
I mit polske barndomshjem blev disse serveret sidst på måneden i mangel af bedre eller om fredagen - den fastede dag.
Spises som tilbehør til gullasch
...
Kys med skovmærke
Serveres til te eller kaffe
Lemonade af mælkebøtteblomster
Dejlig forfriskende en varm sommerdag
Løgkarsesmør
Marinerede ramsløgknopper
Ramsløgknopper kan blandt andet spises i salater og som tilbehør til pålæg
Marksalat med vinaigrette
Mælkebøttekager med skovmærkesirup
Hjemmelavet pasta med hakket løgkarse og brændenælde
...
Rugkiks med skovløg og fennikel eller spansk kørvel
Nydes som appetizer,til forret eller ost
Salat a la Ferdinand
Skovmærkesirup
Anvendes til: kager, desserter osv.
Sidst opdateret 24.10.
2023
Jørgen Stoltz & Anna Andersen CVR: 57894415 Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj. T: 5993 0216 / 2048 8916 silvadanica@msn.com
Bricksite.com