TilbageSvampebrød
Ingredienser
- FARS
- 300 g friske blandede rørhatte
- 1 dl skovløg
- 1 tsk merian,frisk og hakket
- ½ dl rapsolie
- 1-2 spsk rasp
- Salt, peber
- MØRDEJ
- 150 g stuetempereret smør
- 300 g speltmel
- 1 æg (str L)
Instruktioner
- Svampebrød
- Ingredienser
- FARS
- Rens svampene og hak dem fint
- Skovløg mortes i morteren sammen med merian
- Hæld olien på panden og og varmop
- Kom alle ingredienser på undtagen raspen
- Lad svampene simre under omrøring i ca. 5 min
- Kom så meget rasp i at farsen bliver sammenhængene
- Lad den afkøle helt
- MØRDEJ
- Ælt alle ingredienserne til mørdejen hurtigt sammen til en ensartet dej
- Stil den koldt i ½ time inden udrulning
- Rul mørdejen ud, skær den i firkanter 4x20 cm og smør svampefarsen på
- Fold det sammen og skær på langs i 2 cm brede stykker
- Bages ved 180 g i 13-15 min