Kartoffelpandekager med brændenælde, løgkarse og vild løg
Tilberedningstid : 60 Minutter
4 pers
I mit polske barndomshjem blev disse serveret sidst på måneden i mangel af bedre eller om fredagen - den fastede dag.
Spises som tilbehør til gullasch eller som en selvstændig ret med creme fraiche til.
Ingredienser
- 4 bagekartofler
- 3 æg
- 2 spsk speltmel
- 1-2 tsk salt
- 1 dl løgkarse, hakket
- 1 spsk vild løg, stødt i morter
- 1 dl brændenælde, hakket
- olie til stegning
Instruktioner
- Skræl kartoflerne og riv dem på et groft råkostjern
- Pisk æggene med mel og salt
- Bland kartofler, løgkarse, brændenælde og vild løg i
- Hæld rigeligt med olie i stegepanden, varm panden op til middel varme og kom en stor spiseske kartoffelfars på
- Steg kartoffelpandekagen sprød og gylden på begge sider