Naturmad / Opskrifter / Tilbehør

Tilbehør

Fasanbryst i hybenrosemarinade med serranoskinke
Kan fx serveres som pålæg eller som en forret med vildæblekompot
Havtornkompot
Kompotten er smæk fuld af C-vitaminer.
Egner sig både til forretter, hovedretter og desserter.
Kartoffelpandekager med brændenælde, løgkarse og vild løg
I mit polske barndomshjem blev disse serveret sidst på måneden i mangel af bedre eller om fredagen - den fastede dag.
Spises som tilbehør til gullasch...
Pandebrød med merian og vildløg
Du kan med fordel bage disse brød over bål. Så er der ekstra aroma på
Marinerede ramsløgknopper
Ramsløgknopper kan blandt andet spises i salater og som tilbehør til pålæg
Rugkager
Nydes som friskbagte til kaffen, isen, desserten mm.
Rugkiks med skovløg og fennikel eller spansk kørvel
Nydes som appetizer,til forret eller ost
Strandurtecreme
Dejlig som topping på varmrøget skrubbe
Sidst opdateret 07.10.2017
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com