Ta' på tur / Få dit eget arrangement / Naturmiddage

Udvalg af svampeMiddagen forberedes    

Naturmiddage

En vandring i naturen med indsamling af naturens spiselige goder, som tilberedes i fællesskab.
De indsamlede urter, bær, svampe udgør hovedingredienser til en naturmiddag evt. tilsat fisk eller vildt. 
Under tilberedningen taler vi om de mange muligheder for at bruge naturens råvarer.
Vi lægger fokus på at blive fortolige med at kende og bruge de spiselige planter, svampe m.v. 
Målet er at tilberede en 3 retters menu bestående af fx: Røget fisk, dampede strandurter, strand pesto, urtefrikadeller, blandet vild salat, pesto, bålbrød og pandekager med årstidens urter og bær.

Sted: Rørvighalvøen og Nykøbing, Egebjerghalvøen og Kongsøre, Odden og Sejerøbugten, Ordrup Næs, Bjergene og Lammefjorden
Pris: 650 kr. per deltager, dog min. 7.800 kr
Varighed: ca. 6 timer
 
Anna Andersen   
Anna Andersen - Naturens kogekone:
 
De vilde urter er meget rene i deres smag, derfor er de oplagte til at lege med og opfinde nye sammensætninger og måske nye retter.
Ved at lære de vilde urters smag, lærer vi også vores sanser at kende, deres styrke, svagheder.
Måske flytter vi vores grænser.
Udfordring til vores smage: surt - sødt - bitter - salt samt umami. Via disse finder vi balance og kontraster i de tilberedte menuer.
Som kogekone kan jeg også lukke naturen ind i dit køkken ved at tilberede en menu  bla. af nogle på forhånd indsamlede vilde urter - afhænging af årstiden.
Sidst opdateret 05.08.2017
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com