Naturmad / Opskrifter / Forår

Forår

Havtornkompot
Kompotten er smæk fuld af C-vitaminer.
Egner sig både til forretter, hovedretter og desserter.
Kartoffelpandekager med brændenælde, løgkarse og vild løg
I mit polske barndomshjem blev disse serveret sidst på måneden i mangel af bedre eller om fredagen - den fastede dag.
Spises som tilbehør til gullasch...
Kys med skovmærke
Serveres til te eller kaffe
Lemonade af mælkebøtteblomster
Dejlig forfriskende en varm sommerdag
Marinerede ramsløgknopper
Ramsløgknopper kan blandt andet spises i salater og som tilbehør til pålæg
Rugkiks med skovløg og fennikel eller spansk kørvel
Nydes som appetizer,til forret eller ost
Skovmærkesirup
Anvendes til: kager, desserter osv.
Sidst opdateret 07.10.2017
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com