Tilbage
Salat a la Ferdinand
Salat a la Ferdinand
Salat a la Ferdinand

Salat a la Ferdinand

Ingredienser

  • 30 topskud af brændenælde
  • 30 nye skud af skvalderkål
  • 30 nyudsprungne røllikeblade
  • 30 mælkebøtteblade
  • 30 skovsyreblade
  • 3 ramsløgblade med stilk
  • Blomster af:
  • Kronblade af bellis, mælkebøtte, hanekam, blomster af ramsløg, viol....

Instruktioner

  1. Skyl alle planter meget grundigt og del dem i mindre passende stykker
  2. Ramsløgstilke hakkes fint og gemmes til dressingen
  3. Spred alle ingrendienser på et fad
  4. Drys med salt og peber
  5. Hæld en vinaigrette-dressing tilsat stilke af ramsløg over
  6. Lad salaten trække i 5 min. inden servering
Sidst opdateret 24.03.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com