Tilbage
Mælkebøttekager med skovmærkesirup
Mælkebøttekager med skovmærkesirup

Mælkebøttekager med skovmærkesirup

Ingredienser

  • 30 – 40 helt friske, skyllede og tørrede mælkebøtteblomster
  • Beignetdej:
  • 2 æg
  • 1 1/2 dl mælk
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g mel
  • olie til friturestegning : mindst 1/2 l - helst 2 l i en stor gryde

Instruktioner

  1. Bland alle ingredienserne til beignetdejen indtil der ikke er nogen klumper
  2. Pisk det godt igennem
  3. Lad dejen trække i 30 min
  4. Dyp blomsterne i dejen en efter en
  5. Kom 5-6 stykker i den varme olie og kog dem indtil de er lysebrune
  6. De færdige kager lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle
  7. Spis dem med skovmærkesirup
Sidst opdateret 14.05.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com