Tilbage
Sommerpesto
Sommerpesto

Sommerpesto

Ingredienser

  • 80 g vild merian
  • 50 g skovsyre
  • 100 g skovløg - det er frugter og blomster du skal bruge, de sidder i toppen af planten
  • 200 g hasselnødder
  • 2,5 dl rapsolie
  • Salt / salturt og peber efter smag

Instruktioner

  1. Skyl og slyng først urterne
  2. Hak skovløg fra hinanden
  3. Kom løgene i blenderen sammen med hasselnødderne
  4. Blend på det højeste hastighed - indtil det er en sammenhængene masse
  5. Hæld så olien i
  6. Kom urterne i og blend det hele godt sammen
  7. Smag til med salt og peber
  8. Vil du undgå salt, kan du med fordel bruge salturt
Sidst opdateret 14.05.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com