Tilbage
Hvidtjørne -bær- snaps

Hvidtjørne -bær- snaps

1 flaske
Hvidtjørn gror i skovbryn, læhegn og spredt i det åbne landskab
Snapsen egner sig til kaffen efter maden
Den får en fin cognacagtig smag

Ingredienser

  • En stor kopfuld bær
  • 70 cl. ren snaps, vodka eller lign.

Instruktioner

  1. Pluk bærrene sent på efteråret
  2. Tilsæt en flaske snaps - Klar Brøndum, vodka el. lign
  3. Lad den trække mellem to og fire uger
  4. Når snapsen er begyndt at blive gyldenbrun, er det tid at smage på den
  5. Snapsen er næsten umulig at filtrere, så man kan nøjes med at hælde den forsigtigt på flasken
  6. Den sidste rest indeholder meget pektin og kan passende bruge i syltetøj eller lign
Sidst opdateret 19.01.2017
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com