Tilbage
Marinerede ramsløgknopper

Marinerede ramsløgknopper

Ramsløgknopper kan blandt andet spises i salater og som tilbehør til pålæg

Ingredienser

  • 2 dl ramsløgknopper
  • 2 dl hvidvinseddike
  • 1 dl rørsukker
  • 10 peberkorn
  • 1 stjerneanis
  • 1 laurbærblad
  • 10 g salt

Instruktioner

  1. Bland krydderier og sukker sammen med eddiken i en gryde.
  2. Varm op til kogepunktet
  3. Afkøl
  4. Bland ramsløgknopper sammen med saltet
  5. Lad stå i nogle timer
  6. Rens knopperne for salt
  7. Kom dem i et rengjort glas
  8. Hæld eddikelagen over
  9. Luk glasset godt til og lad det stå i 7 dage.
Sidst opdateret 24.03.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com