Tilbage
Svampebrød
Svampebrød

Svampebrød

Ingredienser

  • FARS
  • 300 g friske blandede rørhatte
  • 1 dl skovløg
  • 1 tsk merian,frisk og hakket
  • ½ dl rapsolie
  • 1-2 spsk rasp
  • Salt, peber
  • MØRDEJ
  • 150 g stuetempereret smør
  • 300 g speltmel
  • 1 æg (str L)

Instruktioner

  1. Svampebrød
  2. Ingredienser
  3. FARS
  4. Rens svampene og hak dem fint
  5. Skovløg mortes i morteren sammen med merian
  6. Hæld olien på panden og og varmop
  7. Kom alle ingredienser på undtagen raspen
  8. Lad svampene simre under omrøring i ca. 5 min
  9. Kom så meget rasp i at farsen bliver sammenhængene
  10. Lad den afkøle helt
  11. MØRDEJ
  12. Ælt alle ingredienserne til mørdejen hurtigt sammen til en ensartet dej
  13. Stil den koldt i ½ time inden udrulning
  14. Rul mørdejen ud, skær den i firkanter 4x20 cm og smør svampefarsen på
  15. Fold det sammen og skær på langs i 2 cm brede stykker
  16. Bages ved 180 g i 13-15 min
Sidst opdateret 14.05.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com