Tilbage

Marinerede beder

Ingredienser

  • 5 rødbeder
  • 7 gule beder
  • 5 hvide beder
  • 2 dl rapsolie
  • 1 dl æbleeddike
  • 2 - 3 spsk honning
  • 50 skovsyre, blade
  • 50 sødskærm, blade
  • Salt, peber

Instruktioner

  1. Skræl alle beder, skyl og skær dem i tynde skiver eller strimler
  2. Læg dem i kold vand hver for sig i 10 – 15 min
  3. Forbered imens dressing af olie, eddike, honning og smag til
  4. Hæld vandet fra bederne, tør dem grundigt af, kom dem i en stor skål/fad og hæld dressingen over
  5. Pynt med skovsyren og sødskærmen
  6. Salaten skal trække i ca. en time
Sidst opdateret 24.03.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com