Tilbage
Kartoffelpandekager med brændenælde, løgkarse og vild løg

Kartoffelpandekager med brændenælde, løgkarse og vild løg

Tilberedningstid : 60 Minutter
4 pers
I mit polske barndomshjem blev disse serveret sidst på måneden i mangel af bedre eller om fredagen - den fastede dag.
Spises som tilbehør til gullasch eller som en selvstændig ret med creme fraiche til.

Ingredienser

  • 4 bagekartofler
  • 3 æg
  • 2 spsk speltmel
  • 1-2 tsk salt
  • 1 dl løgkarse, hakket
  • 1 spsk vild løg, stødt i morter
  • 1 dl brændenælde, hakket
  • olie til stegning

Instruktioner

  1. Skræl kartoflerne og riv dem på et groft råkostjern
  2. Pisk æggene med mel og salt
  3. Bland kartofler, løgkarse, brændenælde og vild løg i
  4. Hæld rigeligt med olie i stegepanden, varm panden op til middel varme og kom en stor spiseske kartoffelfars på
  5. Steg kartoffelpandekagen sprød og gylden på begge sider
Sidst opdateret 24.03.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com