Tilbage
Havtornesnaps

Havtornesnaps

1 flaske
Havtorn gror vildt langs nogle af vores kyster, men findes også plantet mange steder til vildtet på grund af de c-vitaminrige bær.
Bærrene er svære at plukke, hvis de ikke er frosne.
Spørg om lov til at klippe den nødvendige mængde grene af busken og læg dem i fryseren
eller
tag ud i frostvejr og brug en gaffel til at løsne de frosne bær ned i en skål – det kræver ikke tilladelse.
Snapsen egne sig til en sommerfrokost eller til desserter.

Ingredienser

  • 3-4 store kopfulde bær
  • 70 cl. ren snaps, vodka eller lign.

Instruktioner

  1. Overhæld bærrene med snapsen
  2. Trækketiden er ca. tre måneder
  3. Jo længere jo stærkere smag og farve
  4. Bliver den for stærk, må den bruges som essens og fortyndes efter behag
Sidst opdateret 14.05.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com