Tilbage
Marksalat med vinaigrette

Marksalat med vinaigrette

Tilberedningstid : 10 Minutter
4 pers (dressing)

Ingredienser

  • Diverse urter fra mark og eng - skvalderkål, løgkarse, sankthansurt, hakkede ramsløgstilke, bellis blomster, kronblade af mælkebøtter
  • Dressing:
  • 4 dl olie
  • 2 dl eddike
  • 10 tsk Dijonsennep
  • Salt, peber

Instruktioner

  1. Urterne skylles i flere hold vand og tørres grundigt
  2. Kom senneppen i en skål, tilsæt eddike og rør godt
  3. Hæld olien i i en tynd stråle mens du rør grundigt
  4. Smag dressing til med salt og peber
  5. Vend dressingen i de skyllede urter og server straks
Sidst opdateret 14.05.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com