Tilbage
Fermenteret ramsløg - god i pastaretter

Fermenteret ramsløg - god i pastaretter

Ingredienser

  • 3 dl ramsløgblade
  • 1 tsk salt
  • vand

Instruktioner

  1. Skyl og grovhak ramsløgene - helst kun blade
  2. Kom dem i et skoldet syltetøjsglas (3 dl)
  3. Fordel 1 tsk. salt imellem lagene
  4. Hæld kogt, afkølet vand over - eventuel luft presses ud ved at banke glasset mod et bord
  5. Luk glasset tæt og stil det et koldt sted
  6. Efter ca. 14 dage er ramsløgene klar til at spise
Sidst opdateret 24.03.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com