Tilbage
Fasanbryst i hybenrosemarinade med serranoskinke

Fasanbryst i hybenrosemarinade med serranoskinke

Tilberedningstid : 30 Minutter
4 personer
Kan fx serveres som pålæg eller som en forret med vildæblekompot

Ingredienser

  • 4 fasanbryster
  • 8 skiver serranoskinke
  • 1 kop renset og finthakket vilde hybenroser
  • Lidt groft speltmel
  • Salt, peber

Instruktioner

  1. Fasanbrysterne renses og aftørres
  2. Drys med salt og peber.
  3. Spred lidt af de rensede, hakkede hybenroser jævnt på to skiver af serranoskinke,
  4. Læg bryster lægges ovenpå
  5. Rul omhyggeligt
  6. Vend i melet
  7. Steg på alle sider i ca 5 – 6 min.
  8. De afkølede bryster skæres tyndt ud og serveres
Sidst opdateret 14.05.2018
                    Jørgen Stoltz & Anna Andersen   CVR: 57894415   Egebjergvej 166, 4500 Nykøbing Sj.   T: 5993 0216 / 2048 8916   silvadanica@msn.com